RETOUR

Essentiële partnerships

De activiteiten van CAF-DCF, een Belgisch filiaal van de LFB Groep, bestaan uit het opslaan van plasmaderivaten in strikte farmaceutische omstandigheden, het op de markt brengen en het distribueren naar  gezondheidsinstellingen in de BENELUX. CAF-DCF biedt therapeutische oplossingen voor belangrijke medische behoeften in de BENELUX.

Productiepartners
CAF-DCF staat in voor de commercialisering van 7 uit plasma afgeleide geneesmiddelen, grotendeels afkomstig van LFB vestigingen in Frankrijk. Deze plasma-afgeleide medicijnen zijn hoofdzakelijk gemaakt van plasma van vrijwillige en onbetaalde donoren. De door CAF-DCF gecommercialiseerde geneesmiddelen zijn stollingsfactoren, immunoglobulinen en therapeutische oplossingen voor de behandeling van patiënten in kritieke situaties.
Als filiaal van LFB neemt CAF-DCF deel aan de internationale ontwikkeling van de Groep. CAF-DCF vertrouwt op de expertise van LFB om zijn geneesmiddelen in de BENELUX op de markt te brengen. LFB is sinds 2008 een langdurige partner van CAF-DCF.
CAF-DCF heeft tevens een bevoorrecht partnership met Prothya Biosolutions. CAF-DCF is verantwoordelijk voor de commercialisering van 2 geneesmiddelen afgeleid uit plasma in de BENELUX, vervaardigd in de Nederlandse Prothya Biosolutions-vestigingen.

Voor meer informatie over Prothya Biosolutions: www.prothya.com

 

Logistiek management
De uit plasma afgeleide geneesmiddelen gecommercialiseerd door CAF-DCF, worden opgeslagen in speciale magazijnen en zijn onderworpen aan de strengste farmaceutische bewaarnormen.
Onze logistieke partner Raes biedt logistieke oplossingen voor de opslag van plasma en derivaten, dit alles in zijn magazijn in Drongen (Gent).

 

Andere
ESIGMA Solutions ondersteunt CAF-DCF bij de verschillende supply chain gerichte taken en projecten (bijvoorbeeld: verandering van 3PL) en expertise in het ERP-systeem.